Bet shop

Agențiile Casa Pariurilor și Fortuna se regăsesc în peste 280 de orașe din România. Împreună, cele două mărci au peste 1.500 de agenții.

Fiecare dintre acestea sunt pregătite să le ofere jucătorilor o experiență la nivel înalt atunci când vine vorba de entertainment. 

Casa Pariurilor, istoric in Romania

Primul bilet a fost emis de Casa Pariurilor în 2007.

Din 2015, platforma de pariuri sportive www.casapariurilor.ro este funcțională în online-ul românesc și reunește zeci de mii de jucători.

Zilnic, atât în agenții cât și pe site sunt înregistrate sute de mii de bilete la pariurilor sportive și loterii internaționale.

Cele mai importante competiții românești de fotbal sunt sponsorizate direct de Casa Pariurilor. Astfel, prima scenă a fotbalului românesc se numește Casa Liga I, divizia a doua de fotbal poartă denumirea de Liga 2 Casa Pariurilor, iar în Cupa României Casa Pariurilor este unul dintre partenerii principali.

Fortuna, istoric în România

La 16 septembrie 2015, Fortuna deschidea simultan 411 de agenții de pariere în România. În prezent, numărul agențiilor Fortuna aproape s-a dublat, iar platforma online efortuna.ro este una dintre cele mai moderne din România.

Fortuna este unul dintre brand-urile dragi românilor, fiind unul dintre sponsorii principali ai naționalei României de fotbal.