Înapoi la Blog

Blog

175.968 KM pentru ceva ce merită

Ancuta Loghin a lucrat în aceeași companie în ultimii 15 ani

În primii doi a lucrat într-o agenție din Târgu Frumos.

Agenția din Târgu Frumos a fost însă închisă, iar ea a trebuit să facă de atunci naveta la Iași, într-o altă agenție FEG.

În fiecare zi de muncă, ea parcurge peste 94 km dus-întors

Pentru că, după cum spune și ea: "Îmi place să lucrez pentru FEG. Mă simt importantă și opiniile mele contează cu adevărat pentru conducere. Și când sunt în agenție, mă simt ca un prieten pentru clienți."

Primii 2 ani de navetă a făcut-o cât de bine a putut. Uneori autostop, alteori cu microbuzul. A fost încurajată de managerul ei direct să obțină permisul de conducere și de 11 ani face naveta cu propria mașină.

În ultimul timp, Ancuța nu mai este singură în mașină. Are o parteneră, fiică, care este angajată și ea la FEG, într-o altă agenție din Iași. Fiica Delia este studentă la Agronomie în anul IV.

Având în vedere sărbătorile și lucrul în ture, Ancuta a lucrat, să zicem, 12 zile pe lună, timp de 13 ani de navetă. În acest timp, a parcurs aproximativ 175.968 km până la locul de muncă.

Aceasta este aproape jumătate din distanța de la Pământ la Lună. În fiecare zi mai mult de 94 km pe zi, pentru că merită atunci când ai un loc de muncă care îți oferă ceea ce vrei.

Mulțumesc, Ancuța!

Echipa: Retail