Înapoi la Blog

Blog

Un an de Cafeteria

A trecut deja un an de când Cafeteria a intrat în viețile noastre. Acum, la un prim bilanț relevant, suntem încântați că platforma de beneficii flexibile nu doar că funcționează așa cum ne-am dorit din punct de vedere tehnic, dar a fost deja îmbrățișată de toți colegii.

Dacă la inceput de Cafeteria auzeam pe holurile sediului discuții despre cum ar trebui cheltuit bugetul, cu întebări ca: „am oare eu nevoie de abonament medical?

Eu voi fi sănătos tot anul...” sau „crezi că dacă îmi fac abonament la sala de fitness chiar o să mă țin”, acum fiecare dintre noi beneficiază deja de serviciile sau bunurile pe care și le-a ales.

Cert este că aproape jumătate din suma rezervată pentru Cafeteria a fost destinată Voucherelor de Vacanță, beneficiul cel mai căutat în platforma noastră. 24 la sută din sumă a fost alocată abonamentelor medicale, iar 9 la sută pensiilor private.

Pe ultimele locuri s-au situat abonamentele la biblioteca Booklover și tichetele culturale, dar asta și pentru că sumele pentru aceste două servicii sunt mult mai mici decât celelalte costuri.

Pentru anul viitor, Cafeteria va fi îmbunătățită. Mereu este loc de mai bine și vom introduce și alte beneficii, multe dintre ele venite la sugestia colegilor noștri.

cafeteria

Autor: Florin Radu
Echipa: HR