Înapoi la Blog

Blog

Programul Construim Împreună

Am depus multe eforturi în 2020 pentru a colecta cât mai mult feedback posibil de la colegii noștri cu privire la starea lor de spirit când vine vorba de locul lor de muncă, mediul de lucru și ce domenii putem îmbunătăți, astfel încât să putem crește nivelul de satisfacție în companie.
 

După patru sondaje Pulse, un chestionar intern și întâlniri calitative cu fiecare echipă, am identificat 5 domenii majore în care trebuie să lucrăm pentru construirea unui mediu de muncă mai bun: comunicare și colaborare, recompense și recunoaștere, volum de muncă, presiunea locului de muncă și noul normal în timpul Covid19.

Dar nu vom construi singuri un mediu nou, ci cu ajutorul unui consultant extern cu multă expertiză în aceste domenii și, mai important, cu ajutorul tuturor colegilor noștri.

Astfel, am început anul acesta Construind împreună. O serie de ateliere cu voluntari din compania noastră concepute pentru a identifica problemele pe care le-am putea avea și pentru a găsi soluțiile și proiectele adecvate pentru a construi împreună un mediu mai bun.

În FEG România, schimbarea vine cu contribuția tuturor!