CSR

Am donat împreună cu colegii noștri peste 260.000 de lei în 2020

Responsabilitatea, spiritul civic și generozitatea sunt trei dintre caracteristicile definitorii pentru o societate sănătoasă.

Compania noastră, FEG Romania, se poate considera norocoasă pentru faptul că are în rândurile sale oameni care sunt definiți de aceste caracteristici.

Anul trecut am oferit în preajma sărbătorilor suma de 100 de lei fiecărui coleg și i-am dat posibilitatea să doneze acești bani către două proiecte: „Hospice” și „Dăruiește Viață”.

Din generozitatea lor am strâns 9.200 de lei pentru Hospice și 11.400 de lei pentru Dăruiește Viață.

FEG Romania a mai donat încă 35.000 de lei pentru Hospice și tot 35.000 de lei pentru Dăruiește Viață.

Compania noastră a mai virat la sfârșitul anului trecut: 60.000 de lei pentru Inima Copiilor, 40.000 de lei pentru Magic Camp, 40.000 de lei pentru Hope and Homes for Children of Romania și 30.000 de lei pentru Edulier.

În Fortuna, programul nostru „Pariază Responsabil” este în plină desfășurare în acest moment. Ne mândrim că suntem atenți nu doar la nevoia de entertainment a jucătorilor, dar venim și în întâmpinarea oricăror dificultăți cu care ei s-ar putea confrunta, una dintre acestea fiind responsabilitatea atunci când pariază.

De cealaltă parte, Casa Pariurilor lucrează la proiectul „Fotbal curat”, o inițiativă ambițioasă care sperăm să și aducă rezultatele scontate, un fotbal fără nicio pată ce ar putea umbri frumusețea sportului.

De asemenea, sprijinim Asociația de Pariuri Responsabile (https://jocresponsabil.ro/) și ne-am implicat în proiecte prin care am ajutat pe cei nevăzători, de exemplu, să simtă pasiunea sportului direct pe stadion.