Întrebări frecvente (FAQ)

Despre Noi

Ce înseamnă munca pentru noi?

Să te alături nouă nu înseamnă că vei avea parte de o muncă grea, ci mai degrabă de o muncă făcută împreună. Suntem o singură echipă. Ne dorim să aducem mai multă distracție și entuziasm jocului și avem o importantă valoare comună: pasiunea pentru sport și pentru entertainment.

De ce să lucrez pentru Fortuna Entertainment Group

Deși Fortuna este o companie mare multinațională și poate părea a avea o cultură de corporație, adevărul este că de fapt ne comportăm ca o singură echipă ce nu și-a pierdut sensul identității, valoarea prieteniei și a respectului. Scopul nostru este să implementăm serviciile pe care ni le-am dori și pentru noi, așa că mulți dintre noi sunt fani ai sportului și ai entuziasmului creat de adrenalina unei competiții bune.

In ce locatii este reprezentata Fortuna?

Fortuna Entertainment Group este prezenta in Cehia, Slovacia, Polonia, Romania si Croatia.

Procesul de Recrutare

Am nevoie de calificari sau experienta specifice?

Important este sa fim pregatiti impreuna pentru a crea o atmosfera buna si prietenoasa, atat la sediu, cat si la sucursalele noastre, unde, in acelasi timp, este de asteptat o abordare profesionala a clientilor nostri.

Pentru rolurile manageriale, vei avea nevoie de cunostinte de conducere a echipei, rezistenta si adaptabilitate la cerinte si schimbari. Mediul aici este foarte solicitant, dar nicio zi nu este la fel si fiecare schimbare este, de asemenea, o noua provocare.

Care sunt cerintele pentru pozitiile din cadrul grupului?

Cerintele vor fi specificate in fiecare anunt in parte.

Ce cerinte trebuie sa intruneasca un aplicant?

Cerintele fiecarei pozitii sunt enumerate in anuntul de recrutare. Pe langa acestea ne dorim colegi corecti si pasionati de job-ul lor.

Cum arata procesul de recrutare?

Fiecare poziție necesita un proces de recrutare diferit. Acest lucru se datoreaza faptului ca trebuie sa abordam diferit competentele specifice fiecarei pozitii. Informam in avans fiecare candidat despre modul in care se va desfasura procesul de selectie, pe cine va intalni si la ce sa se astepte.

Cum pot solicita un loc de munca?

 

Alege pozitia care te intereseaza, trimite-ne un mail pe adresa infocenter@fortunagroup.eu si ataseaza CV-ul sau potti sa introduci un link al profilului tau de LinkedIn.

Cum sunt stocate datele mele personale?

Prin trimiterea CV-ului, sunteti de acord ca putem folosi informatiile personale in timpul procesului de recrutare. Consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi revocat în orice moment.

Este nevoie sa am experienta in vanzarea directa catre clienti?

Nu, toti angajatii nostri care lucreaza in agentii au parte de training-uri, atat in agentie tinute de catre un coleg senior, dar si training-uri formale sustinute de profesionisti.

Fortuna ofera oportunitati de munca in afara tarii?

Da, in tarile in care avem o prezenta angajatii se pot muta in functie de dorinte si de nevoile din locatiile respective.

Pot sa aplic la un singur job?

Nu, poti sa aplici la oricate job-uri doresti in functie de dorintele tale si de potrivirea cu profilul pe care il cautam.

Pot solicita mai multe posturi?

Da, poti aplica pentru orice pozitie care te intereseaza.

Unde pot sa aplic?

Pentru a aplica la un job in cadrul FEG poti sa intri pe acest portal dedicat.

Beneficii

Ce program de beneficii are FEG România?

Programul principal de beneficii al Fortuna Entertainment Group România este unul flexibil, Cafeteria. Fiecare coleg al nostru are la dispoziție lunar o sumă de bani pe care poate să o cheltuiască sub diverse forme, de la abonamente medicale la transport în comun sau diferite vouchere.

De când beneficiază un angajat nou de programul Cafeteria

Un coleg nou poate să-și seteze beneficiile pe care și le dorește în Cafeteria din prima lună de la angajare, urmând ca din luna următoare să le primească

Traininguri

Cat dureaza training-ul?

Durata training-ului variaza in functie de natura acestuia.

Oferiti training de inceput in Fortuna?

Da, toti colegii noi trec printr-un training structurat menit sa faciliteze adaptarea si integrarea.

Unde are loc training-ul?

Training-ul are loc la sediul FEG.