Înapoi la Echipe

Echipe

R&D/Technology

Posturile pentru această echipă se găsesc la sediile noastre din Cehia și Croația

Echipa de sportsbook deține proprietatea deplină asupra tuturor componentelor platformei sportsbook pe toate canalele, inclusiv gestionarea ciclului de viață al ofertei și pariurilor, instrumentele de tranzacționare și integrarea la toate sistemele periferice, cum ar fi BI și hub-ul de marketing.

Echipa de Retail este responsabilă pentru livrarea tuturor ofertelor FEG în spațiul de Retail, inclusiv: SSBT (de la proiectare până la producție și lansare), OTC, jocuri în retail, loterie, sporturi virtuale, gestionarea agențiilor etc.

Echipa de livrare jocuri oferă un punct unic pentru toate nevoile de jocuri ale FEG, inclusiv aplicații mobile de cazino, Vegas, loterie și virtuale, loterii mondiale, curse, jocuri cu numere și cărți de răzuit.

Echipa de livrare a platformei încorporează responsabilitatea pentru toate serviciile de sprijin pentru produse multiple, inclusiv elemente cheie ale bazei platformei, cum ar fi gestionarea jucătorilor (contul meu, înregistrare, KYC, jocuri responsabile, Loialitate și Bonus), plăți și portofel. Integrarea la terțe părți, precum și inventarierarea serviciilor.

Deschideri recente de locuri de muncă

Nu există locuri de muncă.

Alte țări

Group Java Backend Developer

Sediul Central FEG: Praha
R&D/Technology

Group Senior Automation Engineer

Sediul Central FEG: Praha
R&D/Technology